Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Symbios .

Av Ella - 20 april 2009 16:46

Jaa - vad ska man säga .

Visserligen vet jag att hund och människa lever i en sorts symbios , men i alla fall....

Den Gudomliga ni vet - har funderat på att tillfälligt byta namn på henne .

Den Egendomliga .

Igår .

Jag kan nästan inte berätta det - det är såååååååå pinsamt .

När vi skulle få vår frukost av morgonpersonalen ( = Den Gudomliga ) så skedde det ett  "litet" misstag . Den Egendomliga tog  Farfars medicin !

Om ni kommer ihåg så har jag berättat att han har en sjukdom som heter pippilepsi ( eller nåt sånt ) och äter medicin varje dag . Och naturligtvis skulle hon dit och svälja den .

Ja Herre Gud tänkte jag ! Ska hon nu ut på Gårdsplan och ragla omkring ?

 Vilket hallå det blev !

Hon fick ringa Giftinformationscentralen ( dit ringer människor när de tryckt i sig diverse konstigheter - som andras medicin ) och erkänna vad hon gjort . De tyckte inte att det var någon fara för hennes liv i alla fall .


Men ni skulle sett henne ! Hon låg däckad i soffan halva dagen . Jag hann kolla upp hennes läkar - och livförsäkring - om utifall att . ( Jag trodde jag skulle bli tvungen att köpa mig en ny människa . )

 Men hon är av ett segt släkte - norrbottning kallas visst rasen - och hon piggnade till framemot eftermiddagen .

För säkerhets skull tog vi med  Den Vilande  ( ska presentera honom en annan dag )  på långpromenaden . Om hon nu skulle börja vingla och bli så där dimmig i blicken som Farfar blev  när han började äta sin medicin  så ville jag ha med en annan människa .

Som ni förstår så går det vilt till i detta hus ibland.....


Livet här är minsann ingen semester !



Men jag är glad att hon överlevde . Hon är ju trots allt min egen sällskapsmänniska  och jag har fostrat henne själv . Bitvis .


Hädanefter har jag koll på morgonrutinerna !









 
 
Ingen bild

YO-Milla

20 april 2009 21:40

Låter bra med morgonkollen
då matte lite tom i bollen

Inte äta massa konstiga piller
som kan sätta i huvet griller

Lyfta ben, lukta andra folk i skrev
kan få myndigheter att skriva långa brev

Tur det finns en flicka smart
som kan hjälpa matte rart

 
Ingen bild

Sara

22 april 2009 20:15

Jösses! Hur gick det till egentligen? Man blir ju nyfiken. Lite mindre mystiskt var det när min lilla plyschdam satte i sig 1 hg te medan jag var och handlade ikväll. Ställer man en påse med väldoftande jordgubbste på golvet så är det naturligtvis oemotstånligt. Kan tillägga att hon ratade 1 hg te med tranbärssmak som stod bredvid. Jag misstänker att det teet kommer att smaka skit (eller förresten, inte skit för det är ju en annan god smak för en del, det lär väl smaka... citrus eller halstablett, det enda hon ratar.)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ella - 30 mars 2012 19:39


    Woow !  Jag har fått en ny kompis ! Träffade henne  ( Joo - det var nog en HON eftersom hon var så trevlig )  i stugan sist vi var där .   Hon var så söööt ! Sprang som en liten pil över snön . Fort fort . Hennes små ben var som m...

Av Ella - 25 februari 2012 12:25

  Jaha . Så har det hänt igen . En tronarvinge är född . Trevligt i och för sig . Men varför denna cirkus ? Det händer ju så ofta !   Jag t.ex ( ett alldeles utmärkt exempel )  födde ju fram en hel hög förra året .  Men blev det ett sån...

Av Ella - 11 februari 2012 13:30


    Det är väldigt viktigt att aktivera sin människa . Om man inte gör det blir de slöa , slappa och likgiltiga . Och feta . De kan också visa upp beteendestörningar som agressivitet , nervositet , depression o.s.v Satt och tänkte på det igår...

Av Ella - 24 december 2011 20:17


          Så här i juletid kan man bli lite i hatten .   God Jul allihopa !   ...

Av Ella - 11 december 2011 18:27

  Jaha , så får jag äntligen låna bloggen . Av min ömma moder . Brunetten . Själv är jag svart som natten . " Som synden " säger min mamma . Fattar inte vad hon menar . Vad är synd ? Kan man äta det ? Nåja , Om jag är som den så smakar den...

Ovido - Quiz & Flashcards